Vi håndterer mange film-formater

En næsten uendelig række af fast-billede filmformater har været anvendt gennem tiden. Vi kan scanne de fleste formater i høj kvalitet – alt fra 1800-tallets glasplade negativer, til almindelige 35 mm negativer og lysbilleder.

Vi kan levere foto scanninger i den opløsning, du måtte ønske. Som standard-valg udbydes “Standart” og “Plus” opløsning. Sidstnævnte giver meget store filer, og er primært beregnet til grafisk efterbehandling til blade og plakatprint.
Det anbefales alene, når billedmaterialet er af særdeles høj kvalitet, f.eks. taget med dyrt semi-professionelt fotoudstyr og en lav-ISO film af professionelle fotografer eller foto-enthusiaster. “Standard” opløsning er velegnet til scanning af billeder, til digital arkiv som suplement til de originale billeder og til print op til A4 (20×30 cm).

Scanning i Danmark med hurtig levering sikrer dine billeder

Al foto scanning og efterbehandling sker i Danmark fra vores adresse i Aalborg. Vi overlader ikke materialet til tredje part med mindre dette er oplyst ved aflevering. Det sikrer dine billeder og en kort leveringstid.

Høj kvalitet – også i billedbehandlingen efter scanning

For at tilgodese så mange ønsker som muligt tilbydes billede-efterbehandling på 2 niveauer. De benævnes “STANDARD” eller “PLUS”

STANDARD leverer en rigtig god kvalitet, hvor lys, kontraster og hvidbalance genoprettes med avanceret automatik og resultatet er ofte et bedre billede, end originalen.

Med PLUS behandlingen, justerer vi hvert enkelt billede, retter horisontlinier, fjerner eventuelle røde øjne og større pletter og dermed opnås en bedre farvebalance, farvemætning og kontrastforhold specielt hvis billedet gammelt og falmet.Hvor det er muligt fjernes/bortretoucheres også større ridser og eventuelle større skimmelsvamp/støv pletter.