Hos CEWE.dk kan man kan bestille vægbilleder i mange forskellige størrelser og materialer; også med 100% tilfredshedsgaranti, man kan lave sine egne personlige invitationer og julekort eller man kan fx. bruge sit favoritbillede af børnene til et personligt cover til sin iPhone eller iPad. Har man behov for en kalender med sine egne billeder kan CEWE.dk tilbyde en lang række af forskellige typer af fotokalendere, eller man har også mulighed for at fremkalde sine digitale billeder – nemt og enkelt.

Fotoprodukterne kan bestilles hos CEWE.dk uanset om du bruger en PC, mobil eller tablet. Familien Danmark tager en masse billeder i forbindelse med forskellige anledninger og begivenheder, hvor man efterfølgende har brug for vores fotoprodukter.

Når du har modtage dine scannede fotos,dias eller negativer kan du med fordel få dem i en CEWE FOTOBOG eller få dem frekaldt fremkaldt, der og kan laves invitationer til diverse fester eller  efterfølgende takkekort. De bedste billeder af  kan bestilles som vægbillede til hjemmet eller måske blive anvendt som en gave til bedsteforældrene. Anledningerne og begivenhederne er mange, men det er udvalget af fotoprodukter også, så de kan dække de mange behov. Click på Cewe logoet til venstre for besøg Cewe’s hjemmeside og se meget mere om alle deres muligheder

Brug koden ” FOTOSCANNER24 ” og få 15 % rabat på alle dine cewe produkter